Apple Watch

Apple Watch – hvad er det?

Apple watch

Apple Watch er Apples mest personlige produkt nogensinde. Der er ikke tvivl om, at der vil blive rift om uret lige så snart det udkommer. Uret er jo som sagt en meget personlig genstand og der findes millioner af ure. Apple har prøvet med det nye ur, at ramme så mange som muligt, fra den sporty Apple Watch Sport til den meget fornemme Apple Watch Edition. Apple laver de tre ure der kan ses på billedet ovenfor. Alt i alt er der 22 versioner af kombinationer man kan vælge af Apple Watch.

Alle Apple Watch modellerne har præcist de samme funktioner, dog er Apple Watch Sport en smule mere vandtæt end de andre udgaver. Det skal også nævnes, at Sport er den billigste af alle tre ure, men den kommer kun med nogle gummiarmbånd.

Størrelser

Apple Watch kommer i to størrelser. I 38 og 42mm. De mindre ure vil nok appelere mere til kvinder, da de godt kan komme til at se små ud på mænd med større håndled. Der er ikke nogen forskel i funktionen på urene, men man skal være opmærksom på, at den lille version af dem også har et lidt mindre batteri, og derfor også har en lidt kortere batterilevetid. Apple siger, at uret kommer til at holde 18 timer på en opladning, så du skal nok sætte den til hver dag.

 

Funktioner

Apple Watch bliver en forlængelse af din iPhone. Apple Watch kan sagtens bruges uden uret, men du kommer til at mangle mange funktioner.

Hvis du allerede har opdateret din iPhone til iOS 8.2, så har du fået en Apple Watch applikation lagt ind på din telefon. Denne applikation kommer til at blive brugt til at parre din iPhone med dit Apple Watch. Vi har lavet en guide her, som du kan læse for at få hjælp.

Apple Pay

Denne funktion giver dig mulighed for at lade pungen blive i lommen, da du nu kan betale med dit armbåndsur. For at skulle aktivere denne, så foregår det via din telefon, hvor du kan indtaste dit kreditkortinformation og derefter overføre dem til dit ur. ApplePay er endnu ikke kommet til Danmark, men det er blevet lovliggjort i EU, så der går nok ikke lang tid før vi får det at se. Hvis du har en iPhone 6, så har du allerede mulighed for Apple Pay, men hvis du har en iPhone 5, 5c eller 5s, så giver Apple Watch dig mulighed for at benytte denne funktion.

Fitness tracking

I Apple Watch kommer det en pulsmåler samt er accelerometer, der måler din bevægelse og giver dig et estimat over hvor man kalorier du har brændt i løbet af dagen. Armbåndsuret vil også minde dig om, at du skal huske at bevæge dig og stå op engang i mellem. Apple uret måler også hvor du bevæger dig hen, da den bruger din telefons GPS, så den kan måle hvor langt du har bevæget dig og med hvilken fart.

Glances

Apple Watch har en funktion der hedder “glances”, hvilket betyder, at du bare kan løfte håndledet og den vil vise dig dine nye notifikationer og give dig ideer til hvad du kan gøre med dem. Lad os antage, at du får en sms, så vil den give dig muligheden for at svare direkte fra uret.

Apple Watch Applikationer

Der er allerede flere af de store firmaer der er udkommet med apps til Apple Watch. Dette er for eksempel kørelsesdelingen Uber, eller Shazam, hvor du kan finde præcist den sang du lytter til. Herudover kan du også bruge uret som fjernbetjening til mange fjernsyn. Der kommer selvfølgelig også Facebook til Apple Watch samt  Twitter, Nike, WeChat, Nike+.

Der kommer selvfølgelig også alle Apples egne Apps såsom; Musik, Kalender, iTunes, Alarm, Vejr, Billeder og Siri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.